Valmentajat

Seuramme päävalmentajat

Seuramme päävalmentajina toimivat salolaiset Markus Ranta ja Alisa Heino. Parina he ovat edustaneet Suomea latinalaistanssien arvokilpailuissa yhteensä neljästi. He ovat SM-mitalisteja, GP-voittajia, Latin Cup - mestareita ja he ovat saavuttaneet lukuisia semifinaali- ja finaalisijoja - voittoja unohtamatta - kansainvälisissä kilpailuissa.

He ovat molemmat suorittaneet Suomen Tanssiurheiluliiton taso 1 koulutuksen, Nuori Suomi -koulutuksen ja fyysisten harjoitteiden koulutuksen. He suorittavat parhaillaan taso 2 valmentajakoulutusta. Molemmat ovat toimineet valmentajina Salossa sekä Helsingissä. Tällä hetkellä Markus ja Alisa opiskelevat Team Diablo Instituutissa, Italiassa (tanssiurheiluakatemia). Markus ja Alisa tarjoavat tanssivalmennusta Vilppaassa suoraan latinalaistanssien Suomen huipulta.

Ohjaajat"Olen Saini Talvo ja olen tanssinut vakio- ja latinalaistansseja SM-tasolle saakka. Kilpauran loputtua olen kouluttautunut tanssiurheiluliiton (STUL) Bailatino-ohjaajaksi ja toiminut vuosia Bailatino-ohjaajana. Lisäksi olen toiminut Tanssiurheiluliiton lastentanssin kouluttajana sekä vuosia lastentanssin ohjaajana alle kouluikäisille. Ammatiltani olen luokanopettaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja."