Valmentajat

Seuramme päävalmentajat - Markus & Alisa


Seuramme päävalmentajina toimivat salolaiset Markus Ranta ja Alisa Heino. Parina he ovat edustaneet Suomea latinalaistanssien arvokilpailuissa yhteensä seitsemän kertaa. He ovat SM-mitalisteja, GP-voittajia, Latin Cup - mestareita ja he ovat saavuttaneet lukuisia semifinaali- ja finaalisijoja - voittoja unohtamatta - kansainvälisissä kilpailuissa.

He ovat molemmat suorittaneet Suomen Tanssiurheiluliiton taso 1 koulutuksen, Nuori Suomi -koulutuksen ja fyysisten harjoitteiden koulutuksen. Molemmat ovat toimineet valmentajina Salossa sekä Helsingissä. Tällä hetkellä Markus ja Alisa opiskelevat Team Diablo Instituutissa, Italiassa (tanssiurheiluakatemia). Markus ja Alisa tarjoavat tanssivalmennusta Vilppaassa suoraan latinalaistanssien Suomen huipulta.

Markus & Alisa opettavat Vilpas DanceSportissa lastentanssia, lasten / junioreiden vakio- ja latinalaistansseja, latino show'ta sekä paritanssi -kurssia. Tutustu kursseihin tästä.

Seuramme ohjaajat - Saini & Maria"Olen Saini Talvo ja olen tanssinut vakio- ja latinalaistansseja SM-tasolle saakka. Kilpauran loputtua olen kouluttautunut tanssiurheiluliiton (STUL) Bailatino-ohjaajaksi ja toiminut vuosia Bailatino-ohjaajana. Lisäksi olen toiminut Tanssiurheiluliiton lastentanssin kouluttajana sekä vuosia lastentanssin ohjaajana alle kouluikäisille. Ammatiltani olen luokanopettaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja."

Saini opettaa Vilpas DanceSportin Soololattarit kurssia. Tutustu kurssiin tästä.

Maria Laine
toimii päävalmentajien apuvalmentajana Vilpas DanceSportissa. Maria toimii varhaiskasvatuksen yksikön johtajana Salon seudulla. Tanssitaustaa hänellä on niin kilpatanssista, showtanssista sekä latino showsta. Tanssi on aina kantanut vuodesta toiseen. Apuvalmentajana tanssisalissa Marian valmennustyyli nähdään lempeänä, rauhallisena ja tsemppaavana!   

Maria opettaa Vilpas DanceSportin lastentanssi & lasten / junioreiden vakio- ja latinalaistansseja. Tutustu kursseihin tästä.