Seuramme päävalmentajat - Markus & Alisa

Seuramme päävalmentajina toimivat salolaislähtöiset, sittemmin helsinkiläistyneet Markus Ranta ja Alisa Heino. Parina he ovat edustaneet Suomea latinalaistanssien arvokilpailuissa yhteensä seitsemän kertaa. He ovat Latino Show Suomenmestareita, Latino Show Euroopanmestaruus hopeamitalisteja,  latinalaistanssien SM-mitalisteja, useiden GP -osakilpailuiden voittajia, Latin Cup - mestareita Champion -luokassa. He ovat saavuttaneet lukuisia semifinaali- ja finaalisijoja - voittoja unohtamatta - kansainvälisissä kilpailuissa. Kansainvälisiä kilpailuja on tullut kierrettyä 20 Euroopan maassa.

Markus & Alisa ovat valmentautuneet Italiassa, Venäjällä, Puolassa, Liettuassa sekä Yhdysvalloissa. Pari on myös opiskellut maailman suurimmassa tanssiurheiluakatemiassa Team Diablon instituutissa Italiassa.

He ovat molemmat suorittaneet Suomen Tanssiurheiluliiton taso 1 koulutuksen, Nuori Suomi -koulutuksen ja fyysisten harjoitteiden koulutuksen. Markus ja Alisa tarjoavat tanssivalmennusta Vilppaassa suoraan latinalaistanssien Suomen huipulta. 

Breaking valmentaja - Tanja - KID-T

Tanja Kuurola on koulutukseltaan tanssitaiteen kandidaatti, jonka hän on suorittanut University of East London-nimisessä oppilaitoksessa. Tämän lisäksi Kuurola on suorittanut kaksi lyhyempää tanssin koulutusohjelmaa Sköldingessä ja Karjaalla sekä lukuisia kursseja, jotka ovat käsitelleet muun muassa Nepsy-lasten kohtaamista opetustyössä, antirasismia tanssissa ja sukupuolen moninaisuutta. 

Vuodesta 2020 lähtien Tanja on ollut osa Suomen breikkimaajoukkuetta, joka tähtää Pariisin kesäolympialaisiin 2024. Kilpailukokemusta on ehtinyt karttua vuosien mittaan lähes kaikista maanosista, mukaan lukien paikalliset ruohonjuuritason tapahtumat sekä suuret tanssiurheiluliiton alaiset kansainvälisiset arvokilpailut. Tanjan ansioikkaimpiin saavutuksiin lukeutuu breikin Suomen-mestaruus B-girl kategoriassa vuonna 2021 ja 2. sija vuonna 2022. Tämän lisäksi Tanja on voittanut tanssitapahtumia muun muassa Englanissa ja Italiassa sekä edustanut useasti finaali- ja semifinaalitasolla lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. 

Maajoukkuetoiminnan lisäksi Tanja työskentelee monipuolisesti alan tehtävissä Suomessa ja ulkomailla muun muassa opettajana, tuottajana, esiintyjänä ja tuomarina. Tanja on myös osa monitaiteista KOOKOOCEE-kollektiivia, joka toimii katutanssin ympärillä. Tanssijana Kuurolaa kiinnostaa sosiaali- ja populääritanssit, hip-hop kulttuuri, kehollisuus, musiikkiin tanssiminen ja rytmien ilmentäminen kehossa. Nämä elementit tulevat ilmi myös Tanjan opetustyylissä, joka haastaa osallistujia löytämään oman kehon äärirajoja unohtamatta breikille ominaisia foundation-liikkeitä ja rytmiikkaa. Opettajana Tanja pyrkiikiin antamaan oppilaille vahvan perustan, jonka päälle on helppo lähteä luomaan omaa tyyliä.

Performing Arts valmentaja Laura Nivala

"Tanssi on kulkenut elämässäni mukana aina. Viimeisimmät vuodet ovat kuljettaneet minua ympäri Suomen tanssin perässä. Olen kisannut yli 10 vuotta Performing Arts -lajeissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Rakastan esiintymistä ja tämän takia kilpaileminen on aina ollut iso osa elämääni. Päälajini ovat nykytanssi, jazz ja show.

Rakastan luoda jotain "omaa" ja jakaa sitä eteenpäin. Vaikka kisamaailma on lähellä sydäntäni ja koen siihen suurta intohimoa, nautin kuitenkin eniten oppilaiden kanssa työskentelystä saleissa ja yhteisistä hetkistä. Tällä hetkellä työskentelen pääkaupunkiseudulla niin lasten, nuorten kuin aikuisten parissa. Opetustyön rinnalla koreografioin ja valmennan tanssijoita kohti erilaisia kilpailuja.

Opettajana haluan keskittyä jokaisen omaan liikekieleen ja vahvuuksiin sekä lisätä ymmärrystä perustekniikasta. Pyrin aina siihen, että tunneillani on lämmin ja avoin ilmapiiri. Toivon, että olen oppilaille turvallinen opettaja, joka puskee tanssijoita eteenpäin säilyttäen kuitenkin tanssin ilon ja riemun."

Seuramme ohjaajat - Saini & Maria & Lotta

"Olen Saini Talvo ja olen tanssinut vakio- ja latinalaistansseja SM-tasolle saakka. Kilpauran loputtua olen kouluttautunut Suomen Tanssiurheiluliiton Bailatino-ohjaajaksi. Lisäksi olen toiminut Tanssiurheiluliiton lastentanssin kouluttajana sekä vuosia lastentanssin ohjaajana alle kouluikäisille. Ammatiltani olen luokanopettaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja." Tanssinohjaajana Saini on mukaansatempaava, energinen. Saini omaa hyvin selkeän opetustyylin perehtyen tanssien perusaskeleisiin sekä edistyneimpiin kuvioyhdistelmiin.

Maria Laine toimii päävalmentajien apuvalmentajana Vilpas DanceSportissa. Maria toimii varhaiskasvatuksen yksikön johtajana Salon seudulla. Tanssitaustaa hänellä on niin kilpatanssista, showtanssista sekä latino showsta. Tanssi on aina kantanut vuodesta toiseen. Apuvalmentajana tanssisalissa Marian valmennustyyli nähdään lempeänä, rauhallisena ja tsemppaavana! 

Olen Lotta Niinivaara ja opetan ensi keväänä lattareita apuvalmentajana Vilpas DanceSportissa.

Olen ollut kilpatanssin parissa noin 14 vuotta, jonka aikana olen saavuttanut muun muassa 10 tanssin SM-kultaa ja -hopeaa. Kilpatanssin lisäksi olen opiskellut tanssia lukiossa. Olen alunperin Oulusta kotoisin, mutta omat tavoitteet ja unelmat tanssin parissa ovat kuljettaneet muualle.

Olen käynyt muun muassa Olympiakomitean VOK -1 ja Lasten Liike -koulutuksia sekä valmentanut lapsia ja nuoria tanssin ja liikuntaleirien parissa pari vuotta.

Tanssi on oma intohimoni ja toivon, että tanssin ilo välittyy myös tunneillani. Tunneillani tärkeintä on lisäksi, että jokainen saa onnistumisen kokemuksia ja kaikilla on kivaa yhdessä.”